Paljun vuokraus Vantaalla


6 Hengen Mobiilipalju

200€ / viikonloppu (Pe klo 15 - Ma klo 12) sis. ALVin 

90€ / arkipäivä (Nouto aikaisintaan klo 15 ja palautus seuraavana päivänä)

  • Paljun kamiinan lämmityksessä ainoa hyväksytty polttopuu on koivupuu. Tarjoamme puita tarvittaessa 30€/vuorokausi.

  • Paljun pesusta veloitamme 50€. Voit myös halutessasi pestä paljun itse, tarjoamillamme välineillä.

  • Toimitus: Mobiilipaljun siirtoon tarvitset B-ajokortin ja vetokoukullisen auton. Jos kuitenkin tarvitset toimituksen niin ole rohkeasti yhteydessä.


Tutustu käyttöohjeisiin sivun alaosassa!


Tsekkaa allaolevasta varauskalenterista vapaat päivät ja varaa mobiilipalju numerosta 0445370909, vastaamme myös Whatsappissa!


Mobiilipaljun käyttöohjeet


Asennus ja täyttö


Paljukärry tulee sijoittaa tasaiseen ja tukevaan maastoon. Laske kulmatuet alas ettei kärry horju. Seuraavana asetetaan paikoilleen kamiinan piippu.

Tarkista, että paljun pohjassa oleva veden poistotulppa ja kamiinan vesitulppa ovat kiinni, jotta paljun täyttäminen vedellä voidaan aloittaa. 

Täyttö ja lämmitys


Kun kamiinan ylempi vesiputki on veden alla, on kamiina valmis sytytettäväksi. Sytykkeenä on sallittua käyttää vain puuta! EI ROSKIA, sillä haluamme pitää paljun hyvässä kunnossa myös seuraavia käyttäjiä varten.

Veden lämmetessä ja kamiinan poristessa on hyvä pitää paljun kantta päällä ja sekoittaa vettä aika ajoin. Näin vesi lämpenee nopeammin kohti tavoitelämpötilaa, joka on noin 32-40 astetta, käyttäjästä riippuen. Meidän omakohtainen kokemus kertoo varaamaan lämpenemiseen aikaa noin 2-3 tuntia. Tähän tietenkin vaikuttaa täytetyn veden lämpötila, ulkolämpötila ja muu ylä-asteen fysiikan tunnilla opittu asia.

Pro-vinkit


Veden hieman lämmettyä kannattaa siirtyä isompien puupalikoiden käyttöön, jotta illanvietto ei mene jatkuvaksi kamiinan täyttämiseksi. Maltti on silti valttia ettei veden lämpötila mene liian kuumaksi, se on nimittäin yhtä tukalaa kuin lämmittämätön vesi, terveisin nimimerkillä; kokemusta on.

Tyhjennys, When the party is over


Paljun tyhjennystä ei saa aloittaa jos kamiinassa on vielä hiillos!! Mutta sitten kun sen aika koittaa niin:

1. Avaa poistotulppa

2. Kun allas on kokonaan tyhjentynyt, irrota kamiinan tulppa ja tyhjennä kamiina

3. Nosta kulmatuet ylös ja kiristä ne huolella yläasentoon. Laita Mobiilipaljun osat niille tarkoitetuille paikoille, jotta kuljetus takaisin onnistuu mutkitta.


Mahtavia paljuiluhetkiä!